Erhverv

Erhvervsfotografering, Firmaprofilering og Branding

En Professionel forretning fortjener professionelle fotos. Få troværdigheden med ind i billedet på din virksomhed, ved at droppe stock fotos, og gå efter den ægte vare. Med personlige erhvervsbilleder får jeres kunder et mere nuanceret indtryk af din virksomhed, allerede ved første klik på hjemmesiden. Med de rigtige billeder for kunden også tryghed og et personligt indblik af jeres firma allerede ved første øjekast.

Virksomhedsportræt

Vis dig selv og dine medarbejdere frem på med et stærkt og naturtro (realistisk) portrætfoto, hvor jeres personlighed for lov at skinne igennem.

Du er velkommen til at Kontakte mig så jeg kan høre om jeres projekt, ønsker og mål for firmaet og få et uforpligtende tilbud. Fremzfoto tilbyder Erhvervsfotografering i hele Danmark til utrolige skarpe priser.

Institution Fotografering til Børnehave -Dagpleje- Vuggestue og lign.

Det er gratis for Institutionen af få besøg af mig som fotograf. Jeg fotograferer børnene udendørs, helt naturligt i deres leg og færden. Det giver nogle anderledes og meget levende fotos der oser af stemning. Jeg planlægger sammen med institutionen at komme hvor børnene er ude på legepladsen. I perioden april til oktober.