Fotografering

Jeg tilbyder mange forskellige typer fotografering, se nogle eksempler nedenfor. Er der ikke det du søger, så kan jeg sikkert hjælpe dig alligevel. Kontakt mig og så finder vi sammen en spændende vinkel og løsning på dit ønske for fotografering.

 

Bryllup

Bryllup er en af de vigtigste begivenheder i livet, og der er mange forskellige ønsker fra et Bryllup og til et andet bryllup. Her finder du nogle vejledende pakker og priser, der også kan skræddersys efter dine ønsker og behov.

Mangler du en konfirmationsfotograf? Skal din søn eller datter konfirmeres, så kan jeg give dig et godt fast tilbud/pris på den aftalte opgave så der ikke kommer ekstra tillæg oveni.

 

Når jeg fotografere portrætfotografering handler det om fremhæve dine personlige egenskaber på en naturlig og troværdig måde. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryk foran kameraet, samt at der altid er tid nok.

Som fotograf holder jeg af at tage kameraet på skulderen og drage ud i livet, både i ind og udlandet. Her opsnapper jeg farver, linjer og konturer stemninger ene og alene for fornøjelsens skyld. Mange af mine fotos har været på udstilling  i både Danmark og i udlandet. Jeg har kunder der bestiller fotos af naturen eller bybilleder, til deres hjem, og det er virkelig en opgave jeg holder af hver gang. Se fotos i Galleriet under fotokunst og der bliver jævnligt skiftet ud i disse fotos. Så kom gerne igen og nyd disse foto.

 

Erhverv

Alle virksomheder, store som små, der ønsker at skabe sig et seriøst image, både på de sociale medier og på hjemmesiden, har brug for stærke fotos der viser hvem de er og hvad de står for.

ET FOTO DER FORTÆLLER !!

 

Events

Alle elsker Events. Begivenheder i alle afskygninger, og tit ønsker man at få foreviget disse events med Reportage fotos. Jeg syntes den slags begivenheder er rigtig spændende at fotografere.