Konfirmation

Konfirmation fotografering

Konfirmation og billeder hører sammen. Jeg oplever gang på gang som fotograf at billeder samler familien på tværs af generationerne, med den unge konfirmand som det naturlige midtpunkt. Mit fokus, koncentrer sig om at I alle får en god oplevelse og de billeder i ønsker jer.

Ingen konfirmation er ens, eller det kan være en Nonfirmation  (borgerlig konfirmation). Nogle ønsker en fotograf kort tid andre hele dagen. Kontakt mig med og fortæl om jeres ønsker, så vi sammen kan sammensætte netop jeres behov og til en fornuftig pris.

 
Hvordan foregår dagen.
 
Før konfirmationen

De fleste konfirmationer jeg fotografere tager udgangspunkt ved kirken. Her er fine muligheder for at få gruppefotos ned de andre konfirmander, og hvis det er muligt fotos ved alteret efter simonien   

Under konfirmationen

Uden for kirken fanger jeg den glade stemning med venner og familie. Der sker rigtigt meget på dette tidspunkt, jeg sørger for at der bliver fotograferet rigeligt  med stemningsfotos på dette tidspunkt.

Efter konfirmationen

Efter kirken tager vi hen til det sted vi har aftalt (location)for at tage fotos af konfirmanden. Piger vælger ofte de romantiske locations, som kan være, skov, park, sø, kæledyr. Drengenes valg falder tit på det lidt mere rå look, som Graffiti, skater bane, motorcykel, bil, sport. Locations er altid med jeres udgangspunkt og behov. Så der er ingen regler!

Resten af dagen

Nogle af jer vil gerne have en fotograf i længere tid. Hvor meget I ønsker jeg skal fotografere og hvor længe, er helt op til jer. Nogen vil gerne havde stemnings/reportage fotos af det hele deres fest, andre bare lidt af borddækning, gaver og starten af festen. Kontakt mig for en uforpligtende snak og få et tilbud på jeres konfirmation.